2016 New Look

by - 4:00 PM


Assalamualaikum, heyya gais. Proudly come back with a new look. Ya ampun, kalini dah malas nak edit edit. That's why guna template sahaja tapi template pun kena adjust macam macam sebab ada benda kita nak, ada benda kita tak nak kan kan?

Alhamdulillah, finally dapat pun new look. Yelah, disebabkan tahun baru, penampilan pun kena baru kan? Lagi apa kena baru? Haaa, azam pun kenalah baru. Barulah padan dengan istilah "tahun baru". Lagipun ada orang kata last template tu macam girlish and I was thinking of selling the template for a reasonable price. Will update about it soon. So, this is kind of "simple but nice" concept lah. Tak nampak serabut sangat pun. okay okay je and this view was inspired by my favourite blogger, Syazwana . She so talented and creative!

I also thinking of making a new blog for my photography. Should I? Manalah tahu ada orang tiba tiba contact nak hire as photographer for their event kan kan? Hahaha ya Allah, berangan je lebih ish. Tengoklah macam mana nanti. Kalau rajin, adalah blog tu nanti hi hi hi. Kalau tak, takdalah. Muahahahaha.

And... kat atas tu ada "Place An Order" section. Which korang boleh buat tempahan for your blog. Tengoklah apa yang ada kat situ. Kalau berminat, haa bolehlah contact okay? I just want to help you guys :) Tak hebat mana pun. Buat sikit sikit dan mana yang mampu je.

That's it. Be nice, people! Bye.

      Sincerely,

khairul idzwan c:

You May Also Like

2 comment(s)