Back to hostel.

by - 11:01 AM


Assalamualaikummmm :)

Hai hai hai. Hmm, tahu tak kenapa cuti enam hari tu macam cuti hujung minggu je? Hadoyai. Hmm, takpa takpa sebab aku tahu dak dak asrama yang lain bukannya rajin pun. Mesti semua tak siap lagi. Hahahah tak siap tau. Tapi mungkin ada yang tak buat langsung kot. Heehee. Nasib baik kebanyakannya dah buat. Yeayyy. So, takda ah risau sangat. Tapi satu mende penting je yang tak terbuat lagi. Iaitu hafal oral English for first term. Haih, mestilah kena hafal. Teacher said we are not looking on how you're reading. If you bring the text to front, then you should get marks easily. Hahahah. hape hape jelah teacher. Hurmm, tak rajin tau nak cari + hafal oral ni. Kalau nak cari Mr. Google nak search apa pun taktau. Haihh.

Dah jumpa satu, tapi superb panjang lah. Berjela-jela katekooo. Hahaha. Topic pun macam best tapi, takpa takpa. Cari yang lebih ringkas. Sebab 3 minit boleh lah cakap slow slow. Hahaha takyah nak panjang sangat. Hahhahah. Tahu tak macam mana boleh teringat pasal oral ni? Blog Milaum's ni hah. Thanks tau Atikah :) Hahahah. Blog dia en en en. L A W A. Jealous much. Ishh, sokay lah. Bersyukur pada apa yang ada je. Hahahah. Kalau nak guna satu template tuu lama lama mesti rasa bosan. Sebab tu ah kena tukar tukar. Hahahaha.

Pasal Ojie punya banner, sorry lah. Tak dapat nak buat dalam masa terdekat ni lah. Haih, actually nak buat bende tu sekejap gila. Tapi cuma jasad aku ni tak rajin lah nak buat. Hee sorry sorry. Nanti lain kali aku buat. Kalau rajin. Takpun, birthday kau nanti aku bagi as present. Takda ah aku kena belikan kau hadiah. Hahah dah ni je aku mampuu :b Sorry tau ojie. Blog kau lawa + content yang menarik. I likee. Hahah. Aku ni hah taktau nak post pasal hape je.

Lahai, malasnya nak pack barang. Hm dah lah harini mak kata balik awal. Sebab nanti petang orang balik kerja ke apa tah. Hmm, sokay ah. Kalau balik awal, boleh kemas locker, selitkan jawapan mana yang tertinggal, siapkan hw ((maybe?)), kemaskan katil and after that baru boleh borak, lompat, tonggeng semua ah. Hahaha. Harap harap nanti dah ada orang ah. Tanak ah aku orang first yang sampai asrama. Hm, cemtu lagi tak seronok. Hadoyaii. Korang !! Balik awal tau tau. Jangan risau. Ada akuuu. Hehee xx Kalau takda orang, layan tweetext je lah kot. Lol, hahahaha.

Nanti balik asrama, hope masih lagi riuh. Masih lagi meriah and masih lagi kecoh. Hmmmm, better meninggalkan daripada ditinggalkan right? Hm, dah lah dahlah. Rasanya dah cukup kot. Tak rajin ah nak menaip lagi. Hahah sorry lah. Memang satu post tu taip sikit. Takyah banyak banyak k. Bila nampak post pepanjang ni, kena tunggu mood jadi rajin nak baca je. Kalau tak rajin, scroll macam tuu je. Hahha. Dahtu? Macam mana nak buat en en. Hhaahah . Kbye peeps :')

Life Goes on 

Forever love,
Khairul Idzwan

You May Also Like

1 comment(s)