2014

by - 10:55 AM


So, alhamdulillah. Rajin pun nak menaip harini. Hahaha. Senanya dari dulu dah terpikir nak update blog tapi tu ah en. Takda rezeki. Nak buat cemmana en en. Hmm, so sekarang ni orang tengah cuti Chinese New Year. Tapi tak terasa macam cuti pun sebab homework belambak gila gila. Haduihh. Haa takpa takpa. Nasib baik untuk kebaikan. Haa, actually dari tadi dah terpikir nak taip apa. tapi bila dah taip, tak ingat pulak. Hmm. Takpa takpa kita story jelah.

Asrama semakin sunyi

Bila baca title ni, haduihh, sedih ah. Masuk AYSK, nampak normal je. Tapi bila dah duduk situ lama sikit, baru rasa batch kita dah tak semeriah dulu. Dulu ada ramai yang gila gila. Sekarang tinggal apa je. Hm, kitorang budak putera kehilangan lebih kurang 2 dorm. Hm, pastu dak dak SBP pulak keluar. After dak dak SBP keluar, dak dak MRSM bakal keluar. Haih, sedih oh. After, result rayuan SBP keluar. Manatau ada yang keluar lagi ke. Hm hm hm. Pastu semua nak keluar. Sedih ah camni. Hurm, dulu, satu drom padat gila. Now, satu dorm lebih kurang 15 orang je. Hm, takpalah. Allah knows best. Pertemuan mana yang takda perpisahan en :'( Miss the old one. Memang seronok hidup dengan kawan. Diorang tahu and paham kita. Hmm. hmm. Takpalah. Boleh buat apa en en.




Okaylah i have to go now. Nantikan wajah baru blog tau tau. Hahhaah dah macam iklan pulak. Orang dah idea wuu wuuu. Hahaah wait for me x)



You May Also Like

0 comment(s)