19 December 2013

by - 10:13 AM


 
See the title? It is a date. Hm, tarikh tuuu penting ohhh. Tapi tapi tapi untuk tarikh ni, ada dua mood. First scary and second happy. Haihh , nak baca yang mana dulu? Jeng jeng jeng. Hhahhaha.  Kita cerita yang semua orang tahu dulu ok? The scary one.

Mood : Scary


PMR Results diumumkan. Haiyya siapa tak scary big exam punya result diumukan? Siapa tak mengharapkan kejayaan? Haih, everyone need it. Haritu mimpi dapat 5A 2D. Lagi satu taktau kemana menghilang. Tapi salah satu D tu adalah Science. Kenapa mimpi teruk sangat yeh? Hadoyai. Then, bila mak cakap yang aku takkan dapat masu SBP etc. Sebab kita konpem tak dapat 8A. Mak cakap impossible :'( Sedih ah bila mak cakap cemtu. She said result yang paling mustahil kita boleh dapat is 7A 1C. Teruk sangat ke aku belajar? Sokay lah. Yang penting sekarang benda dah berlalu. Nak buat hape en en. Tengok jelah result nanti cemmane. Hope aku dapat straight A's lah. Aminnnn.

 Mood : Happy


Yeayyyy. Whole family akan pergi ke Sabah for the first time. Hm, syukur sangat dapat berjalan. Daripada duduk goyang kaki je kat rumah. Well, act tarikh tuu kebetulan dengan result. Tak sangka pun keluar 19 haribulan. Haih, result memang check guna SMS jelah. Sebab pukul 3 pagi lagi dah kena hado kat airport. Lewls, memang tak boleh duduk diam lah sampai pukul 10. Hahahahah . Hope everything's gonna be fine :) Hmmm, nanti aku post pasal Sabah pulak eh? Kbye.

Salam sayang,

You May Also Like

0 comment(s)