Malacca , here we are ! xx

by - 10:32 AM

Yeayyyyy finally. Open blog , write a post and let them happy :b Lol , post ni bukan ape pun . Just nak upload gambar kitorang yang bebanyak sesangat tuuuu je. Haih , masing masing dah mintak . " Aku nak gambar kita kat Melaka tau. " K. Overall , pergi Melaka dengan kawan memang lain gila berbanding pergi dengan family. Taktau ohhh . Siyes lain :') hahaha . Seronok gilaaaa weh . Heheee . Kenapalah asrama buat trip dengan batch kita ni sekali je weh ? Hmmm , pergi Cameron Highland tuu Kelab Usahawan . Yang pergi mana mana Mall tuu sebab dorm bersih . Pergi Sunway Pyramid sebab debat . Haih . Asrama oh asrama . Okay okay. Stop cerita and let the pictures tell you our story :') Havva look yoooo ! xx





































































































































Okayyy . That's all (: Hahaha click untuk tumbesaran tau tau. k tu jeee . byee *waves*
















































































































































































You May Also Like

0 comment(s)