Stalk :')

by - 9:25 AM

 
Selamat pagi . Heyhey . Senanya , harini taktau nak buat hape. Terbukak blog someone , and stalk and stalk and stalk sampai ke blog orang lain pun saya stalk (: Whoaaaa , hebat tak ?  Ahahahha *big laugh* Takda apa apa pun yang patut dibanggakan dengan apa yang saya buat . Act , blogwalking ni just for fun weh. Seronok baca Entry Post korang. Ada yang fun , ada yang sedih . Macam macam sebenarnyaa. Yelahh ,  seems like orang yang ada blog ni , lebih suka luahkan isi hati dorang dekat blog. Hmmm , comel lah korangg :')

Bila baca , seolah olah kita berada dalam situasi tu oh *if korang feel lah* Alaaaa , yang takda blog tu keep saying. Buat apa buat blog ? Bukan ada orang baca pun. Eh , takkan lah takda sorang pun nak baca ? Mesti ada jugak yang berminat nak baca lah. Blog tak perlukan publisiti lah sayangg. Orang judge blog berdasarkan content blog. Tu je. For me like that lahhh. Taktau lah korang macam mana ennn *jeling* .

Hmmm, berdasarkan hasil stalk eden ennnn . Mesti ada SUPER SOMEONE SPECIAL *cehh macam pelik je bunyi* Haih , sounds like that lahhh. Hahahahhaa. Untunglahh sweet sweet dekat blogggg. Hahaha . Act , now tengah teringin nak stalk blog cik Fauziah :b Dah lama tak buka blog dia. Tapi tapi tapi ennn. Dia suka tukar tukar link blog dia oh. Haih , kalau nak stalk kena mintak link kat dia. Tak seronok laaa. Tak surprise. Ahahahaha . Dulu , bukak blog dia mesti ada ML ML ML dan ML . Now , mesti penuh pasal dnil dnil dnil and dnil . Lol ~

Errr, rasanya dah takde apa apa yang nak disampaikan . Thanks for reading *if korang read lah* . Come and visit me again , maybe ? Ahahahha . Kbyeeeee . Assalamualaikum ^^

You May Also Like

0 comment(s)