O. M. G.

by - 2:09 PM

 
Heyhey . Salam Isnin :) Know what ? I found something . Hm , look this .
Dear friends ,
    If nak , aku boleh tolong korang lah. Seriously. But bagi aku masa :) Seronok sebenarnya buat things like this. Seriously. Just bagi tahu korang nak macam mana and aku cuba buat for y'all. Al maklumlah now kan dah free. Bebas daripada ancaman kertas , pen , dan peperiksaan. Taktau nak buat hape. Buat ni jelah. Alaaa lagipun manada cantik sangat. Ini ada tips ;

1# Pergi  http://www.blogskins.com/ .
2# Pilihlah layout macam mana yang korang suka.
3# Then , edit apa yang perlu. (eg: content + warna + everything)
4# That's all. Mudah kan ?

If , susah sangat nak edit content , bagi link blogskins yang korang pilih biar eden yang editkan. Tapi if buruk camne ? Haih , takpa den cuba eh ? Kalau nak lah. Tak susah. Senang lah korang oi. Hm , anything PM okay ? Kbyeeee. Assalamualaikum (:


You May Also Like

0 comment(s)