Big big world

by - 1:48 PM



 
Fuhhhh *tiup* Dah lama jugak aku tinggalkan blog ni. Hm , sibuk sana sini lah. Lepas PMR , ada latihan koir for AKP Yayasan Selangor. Takpalah , act mende ni enjoy gila kot. Better daripada terperap dalam rumah and menghadap laptop . Aahah kita luangkan masa bersama rakan :)

Ok ok , harini kita cerita about new look blog ni. Lawa kan ? #cehh perasan je lebih. Haha tema soft blue ni nampak tenang and cute. Tapi tapi tapi ada pink di certain tempat. Cuba teka nak siapkan blog ni berapa lama ? ahahaha 1 jam je kot. Tahu kenapa aku tukar ? Sebab , ada beberapa manusia cakap header sebelum ni tak sesuai dengan content blog. Hm , tapi header tu lawaaa. Tak buang pun. Ni just invert ke classic template je :)

PMR is over yawww. Now , waiting for the result. Hm , scary lah. After usaha , kita tinggal tawakkal and berdoa je. That's all. Nothing else we can do. Sama sama doakan eden ehh ?




 
 Ini je yang ada :b


Hm , dahlah tu je nak khabar . Jangan lupa doakan wa eh ? K byeeee *wave*

You May Also Like

0 comment(s)