Asrama

by - 3:55 PM

Hey haii hello :) Lol , sekarang kat asrama . Tiap tiap petang pergi library bukak mende ni X) Bhahaha amik kesempatan . Actuall , esok dah balik tapi menggatal nak bukak jugak. Ngeh ngeh ngeh.. Hmmm , seriously tahun ni PMR. Kena belajar betul betul. Buat ibu bapak bangga and blablabla *bosan sangat , sorry* Ahhh , okay dah tak tau nak tulis apa lagi . Kat bawah tu , banyak lagi kekosongan. Haish , kat asrama pun tak tau nak bukak hape. Facebook tak boleh . Twitter tak boleh . Myspace Game pun tak boleh . Hadoyaiiii *dok meroyan sorang sorang* Kih kih kih ~ Kan saya dah cakap.. Tak tau nak cakap hape lagi. Hmm, nak layan gambar tak ? Nahnah tengok gambar kat bawah :)


"SAYA SANGAT BOSAN"
"STUDY HARD"

"MISI SUKSES PMR 2013"
Done . Sikit je. Tak bayak pung ~Okay lah bubye. Comment yerr . xP

You May Also Like

0 comment(s)