Aina Hanani

by - 4:02 PM

Heyhey . See the awesome greeting word ? Aina yang buatkan. Actually freebies. Ouh dia baik sangat . Betul , tak percaya ? jap jap , saya buktikan . Hmm , hah ! Header kat atas tu , dia yang buat :) Cantik kan ? Kalau tak cantik , sukati lah , 'Mind your own business'. Itu header yang ketiga dia buatkan untuk saya. x) Jahat kan saya ? Haha Kejam kan ? satu , dia buat kat blogskin. Cantik tau ~ lepas tu tukar ke denim , dia buat header 'Mr.Arul' dan yang ketiga. Kat atas tuhh .Bhahaha . Hmm , cursor ni pun dia buatkan sebab saya menang dia punya segmen :) kalau tidak , gune je cursor yang dia buatkan sebelum ni. same je. tapi yang sebelum ni punye  macam ni..
Haha , simple and Nice :) I love it. Hoi hoi , Blog dia , ohsemmm sangat ! pergi check. http://aina-hanani.blogspot.com/ Dia Team Hijrah tauu ..Eheh jangan lupa CLICK JOIN THIS SITE kat blog dia tahu ~ Nak tengok gambar dia ? Nah nah
Photo: Natural? Haha. Note! Bukan purdah, den guna inner ja. *idea hebat nih
Inilah Aina Hanani

Sekian , Assalamualaikum :D 26 December 2012

You May Also Like

0 comment(s)