Fauziah Hefni ®

by - 10:09 AM

Assalamualaikum (:
Boleh tak kalau saya nak cerita pasal budak yang namanya tertera kat atas tu. 
Ojie ni en. Dia selalu main main macam bebudak je oh. Pastu kalau tengoookkk semua gambar dia en en en en hahahaha kelakar tau. Dulu dia gemuk dan pendek macam teko.
Tapi sebenarnya seronok kawan dengan dia sebab dengan dia, kita dapat share macam macam. Kitorang selalu tweetext tau tau hahahah saja cakap
pastu konon ah Activ10 bagai. Konon nak jimat kredit.
Dia ni kalau gedik gedik, ada lah tu something dia nak cerita hahahahah
and one more last thing,
Dia merupakan   


Alolololo pikir comel ke semua gambar gambar kau hah? Hahahaha dia kan SMILEMAKER, so dia kenalah SMILE sentiasa macam nak buat iklan gigi. Konon nak tunjuk hai, saya Fauziah dan saya syorkan Sensodyne. Kbye.

          That's all ,
post signature

You May Also Like

0 comment(s)