Hurm.. ((:

by - 2:45 PM



Haha hello everyone.. (: rse berat pulak nk meninggalkan kwn2 yg kat oztel uh.. btw i've got learnt a new things about Al-Quran.. haha maklumlah program mencari hidayah kan..uhuk uhuk..budak AYSKL and AYSSB sumenye baik2 :D happy aku agak rapat law ngan mereka tp..huh.. pepatah melayu kata ape.. "x kenal maka x cinta" lah kan... ade org yg tetibe Allah bg hidayah utk senyum kat aku haha ntah lha kenapa die tuh dah lah fascilitator hahaha mcm x de keje laen je... saat pling best EXplorace lah.. SUMPAH best.. sebab tuh lah nak cite ni haha... tdi ade tgk kat shoutmix ade orAng komen pasal blog ni bukan komen lah tp puji...haha kembang plak..x de lah rse happy.. mcm mne die jumpe blog ni pon entah lah wallahualam ... skunk ni kalau nk ckp ngan kawan2 melalui fb n call je law..tu je lah nk balik kampung nieyh babai..ini jela yg sempat diberitahu..!

Assalamualaikum :)
Have A Nice Day :)

You May Also Like

0 comment(s)